Season Golf valmentajat

Season Golf valmentajat tarjoavat ryhmällesi sekä golf- että kuntosalivalmennusta. Tutustu valmentajiin tästä.

Golf valmentajat

Valmentajamme tarjoavat kurssimuotoista valmennusta sekä yksityis- ja ryhmäopetusta. Halutessasi opetukseen voidaan liittää apuvälineitä kuten TrackMan, SAM PuttLab tai simulaattori. Tutustu valmentajiimme alla.

Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

Lue lisää

Timo Ervasti
​​​​​​​PGA Pro

Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Lue lisää

Niklas Dahlgren
PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on pitkä kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa. Dallu on erikoistunut kilpavalmentamiseen ja opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Lue lisää

Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.

Lue lisää

Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.

Lue lisää

Kuntosalivalmennus

Golf valmennuksen lisäksi valikoimastamme löytyy kuntosalivalmennusta, jonka voit liittää ryhmäsi valmennusohjelmaan. Tutustu kuntosalivalmentajiimme ja heidän valmennustarjontaansa alla.

Dennis Dahlgren,
​​​​​​​Personal Trainer

Denniksen erityisosaamisalueet ovat painonnosto ja voimaharjoittelu, mutta suunnittee valmennukset aina yksilön lähtökohdat, tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Lue lisää

Eero Partio,
​​​​​​​Personal Trainer

Eeron valmennuskokemus eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin.

Lue lisää