Golfopetus

Kehitä lyöntitekniikkaasi valmentajan opastuksella
​​​​​​​

Kurssit, klinikat ja yksityistunnit

Järjestämme jatkuvasti koko kauden kestävää valmennusryhmäkoulutusta, lyhyempikestoisia tehoryhmäkursseja sekä klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille.

Harjoittelukeskuksessamme työskentelee useita PGA-pro tasoisia golfvalmentajia. Varaa heiltä aika, kun haluat yksityis- tai pariopetusta.


Season Golf Academy

Laadukasta opetusta kaikille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin


TrackMan-simulaattorin opetustunti

Trackman-simulaattorin opetustunnilla käydään läpi simulaattorin toimintojen lisäksi sen antaman datan analysointi, swingimuutokset ja pelistategia.

TrackMan-opetustunti

Opetustunnilla saat tietoa ja opastusta TrackMan-lyöntitutkan käytöstä, sen tuottaman datan analysoinnista sekä swingisi kehittämiskohteista.

Trackman-harjoittelu

Tietoa TrackMan-lyöntitutkasta


Lähipeliopetus

Lähipeliopetuksessa voit käydä valmentajan kanssa läpi chippejä ja putteja. Voitte käyttää puttiharjoitteluun joko alakerran perinteistä tai yläkerran nopeammalla pinnoitteella varustettua puttialuetta.

SAM PuttLab -analyysi

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit varata SAM PuttLab -opetustunnin. Laite analysoi kaikki putin tärkeimmät parametrit ja näyttää ne helposti ymmärrettävänä grafiikkana.

Lähipelialueet

Laajat kahdessa kerroksessa olevat lähipelialueemme chippaukseen ja puttaukseen SAM PuttLab -puttianalysaattorin tukemana


Laiteopastus

Laiteopastuksessa sinut opetetaan käyttämään lyöntipaikan laitteistoa ja analysoimaan dataa, minkä jälkeen voit omatoimisesti harjoitella laitteiston kanssa. Laiteopastusta annamme TrackMan-lyöntitutkasta, simulaattoreista ja SAM PuttLab -analysaattorista. Laiteopastuksen voit varata lisänä pelipaikan varauksen yhteydessä.