Yksityisopetus ja laiteopastus

Season Golfissa voit ottaa yksityistunteja, osallistua kursseille sekä saada opastusta teknisten apuvälineiden käytössä.

Alla yksityisopetustunteja ja omia kurssejaan järjestävät valmentajamme. Valmentajan kuvauksen yhteydessä on esitelty hänen antamat opetusmuodot, joihin pääset klikkaamalla sen otsikkoa.


Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.


Timo Ervasti
​​​​​​​PGA Pro

Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Timo Ervasti, Tikki on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo.

Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.


Janne Martikainen
​​​​​​​PGA Pro

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

Janne Martikainen on kokenut PGA-golfammattilainen vuodesta 1998. Hän pelasi vuoteen 2012 asti ammattilaisena eri toureilla. Viimeiset kymmenen vuotta Janne on valmentanut niin aloittelijoita kuin myös tulevia ammattilaisia. Golf on Jannelle ammatin lisäksi myös intohimo, minkä takia hän kehittää itseään vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi.


Valmentajina SGA:n ammattilaispelaajat

Season Golf Academyn ammattilaiset opettavat ensisijaisesti omilla TrackMan-paikoillaan. Heidän opetukseen käytettävissä oleva kalenteriaika on edellisiin valmentajiin verrattuna niukempaa, josta syystä heihin kannattaa olla yhteydessä myös yhteydenottolomakkeella.


Niklas Dahlgren
PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on pitkä kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa. Dallu on erikoistunut kilpavalmentamiseen ja opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Niklas Dahlgren aloitti syksyllä 2017 apuvalmentajana Season Golf Academyssa. Niklas, tuttujen kesken useinmiten Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista ja harjoittelemisesta eri valmentajien johdolla. SGA:n kilpavalmennettavien lisäksi Dallu opettaa myös aikuisia kilpa- ja harrastajagolfareita.


Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.

​​​​​​​Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Hän voitti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Finnish Tour kokonaisrankingin 2021. Kilpailemisen ohella, Casper omaa liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK).


Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.

​​​​​​​Rasmus Karlsson on kilpaileva ammattilainen. Rasmus edusti Suomea kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkue mestaruus kilpailuissa, sekä muissa edustustehtävissä. Miesten amatöörien maajoukkueeseen hän kuului vuodesta 2016 eteenpäin. Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, jossa hän edusti University of South Alabamaa 2016-2020.


Mikäli apuvälneiden kuten TrackMan-tutkan tai simulaattorin käyttö eivät ole sinulle tuttua, voit varata tuntisi alkuun 30 minuutin opastuksen. Tee opastusvaraus samalla kun varaat itsellesi tunnin.


​​​​​​​Krister Kämäräinen on kokenut golfohjaaja, jonka erityisosaamista on TrackMan-laitteiston käyttö sekä sen tuottaman tiedon tulkinta. TrackManin antaman tiedon avulla Krister suorittaa myös golfmailojen fittauksia, joiden avulla jokaiselle pelaajalle löydetään hänelle henkilökohtaisesti parhaiten sopivat mailat.


Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti koko kauden kestäviä sekä lyhyempikestoisia kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille. Tutustu niihin tästä.

Opetushinnasto - kesä

Yksityisopetuksen hinnasto

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella.

Ajankohtaista koulutusrintamalla


Season Golfin kilpavalmennusakatemian toiminta päättyy

Kilpavalmennusakatemian toiminnan päättyessä Season Golf keskittyy jatkossa tarjoamaan harrastepelaajille ja Season Golfissa toimiville valmentajille erinomaiset opetus- ja harjoitteluolosuhteet.

Timo Ervastin kesän kursseja nyt myynnissä!

Top-6 kesäpalvelua Season Golfissa

Jouni Simanainen

Helmikuun uutiskirje