Janne Martikainen
​​​​​​​profiili- ja yhteydenottotiedot

Tutustu Janne Martikaiseen ja ota yhteyttä häneen tällä artikkelilla. Yhteydenottoartikkelia voit käyttää mihin tahansa yhteydenottoon, erityisesti ryhmä- ja lähipeliopetuksen sekä eri apuvälineitä kuten TrackMan, SAM PuttLab ja simulaattori hyödyntävien opetustuntien varaamiseen. Artikkelista löydät myös Jannen puhelin ja sähköpostitiedot.

Janne Martikainen PGA pro


PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin. Ammatin lisäksi golf on minulle myös intohimo, minkä takia haluan kehittää itseäni jatkuvasti vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi.

Jotta oma tekeminen ja sen myötä myös tulokset voivat parantua, on tärkeää saada harjoitteluun oikeita ammattilaisen ohjeita. Golfista nauttii paljon enemmän, kun osaa paremmin kaikkien pelin osa-alueiden tekniikan. Siinä minä voin olla avuksi juuri sinulle.

​​​​​​​​​​​​050 4545300​​​​​​​

janne.martikainen@seasongolf.fi

Yhteydenottolomake


Voit käyttää yhteydenottolomaketta mihin tahansa valmentajan yhteydenottoon sekä joidenkin opetustuntien varaukseen, jotka ovat ryhmäopetus, TrackMan-, SAM PuttLab-, simulaattori- sekä lähipeliopetustunnit.

Muut varaukset ja valmennukseen ilmoittautumiset voit tehdä alla olevilla painikkeilla.

YKSITYISTUNNIT OPETUSMATOLLA​​​​​​​

VALMENNUS-, TEHORYHMÄT JA KLINIKAT​​​​​​​​​​​​​​