Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

Yksityisopetus

Klikkaa vihreällä merkittyä sinulle soveltuvaa vapaata aikaa kalenterista alla. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto ellei 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista paikat 221-224 ovat TrackMan-paikkoja, muut opetusmatolla varustettuja lyöntipaikkoja.


Golfvalmennus

Yksityisopetuksen lisäksi Jouni Simanainen tarjoaa Season Golf Areenalla koko kauden kestäviä valmennusryhmiä, lyhyempikestoisia tehoryhmiä sekä yksittäisiä klinikoita. Jouni järjestää myös yksityisiä vain oman klubinsa jäsenistölle tarkoitettuja tehokursseja.


Valmennusryhmät

Koko syys- ja tulevan kevätkauden kestävä valmennus.

Jouni Simanaisen aikuisten päiväryhmät
23.11.2022 - 20.4.2023

Aikuisille joka toinen viikko
​​​​​​​keskiviikoisin tai torstaisin
​​​​​​​hcp 28 - 54

Jouni Simainaisen aikuisten kilparyhmät
​​​​​​​21.11.2022 - 21.4.2023

Aikuisille kerran viikossa,
​​​​​​​tiistaisin tai keskiviikkoisin,
​​​​​​​hcp alle 18

Jouni Simanaisen aikuisten harrasteryhmät
21.11.2022 - 22.4.2023

Aikuisille kerran viikossa,
​​​​​​​maanantaisin, tiistaisin tai lauantaisin,
​​​​​​​hcp 18 - 36

Jouni Simanaisen aikuisten alkeisryhmät
​​​​​​​23.11.2022 - 21.4.2023

Aikuisille kerran viikossa
​​​​​​​keskiviikoisin tai perjantaisin
​​​​​​​hcp 36-54

Yksityiset tehoryhmät

Alla yksityiset tehoryhmäkurssit, jotka näkyvät vain sellaisille kirjautuneille henkilöille, jotka tunnistetaan tehoryhmään merkityn golfklubin jäseniksi. Mikäli tiedät kuuluvasi kyseiseen ryhmään, mutta et näe kursseja, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Tehoryhmät ja klinikat

Alla tarjolla olevat tehoryhmät ja klinikat. Voit ilmoittautua niihin klikkaamalla tehoryhmän kuvauksessa olevaa vihreätaustausta tehokurssin painiketta. Tehoryhmän koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.

Klinikat

Yhden päivän klinikat, joista voit osallistua yhteen tai useampaan. Kullakin klinikkapäivällä on oma teemansa, jonka näet pitämällä kursoria klinikkapäivän päällä muutaman sekunnin ajan. Näet sen myös ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta.


Jouni Simanaisen yhteystiedot

Voit olla valmentajaan yhteydessä oheisilla yhteystiedoilla tai lomakkeella. Osa varauksista joudutaan vielä tekemään myös yhteydenottolomakkeen avulla. Siitä enemmän kyseisessä kohdassa.

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Jouni on toiminut PGA Golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.

Jouni on helposti lähestyttävä ja muuntautumiskykyinen ja omaa erinomaiset sosiaaliset taidot. Viihdyt siis varmasti hänen tunnillaan.​​​​​​​

Jouni opettaa suomeksi ja englanniksi.

Jounilla on PGA-koulutuksen lisäksi mm. liikunnanohjaajan ammattitutkinto (AMK) ja hän on suorittanut jatko-opinnot Jyväskylän liikuntatieteellisessä.

Jouni pelaa itse golfia edelleen korkealla tasolla. Siitä osoituksena ovat useat Suomen PGA:n edustustehtävät opettajien EM-kisoissa. Jouni osallistuu vuosittain PGA:n koulutuksiin ja kehittää omaa osaamistaan aktiivisesti.

Yhteydenotto valmentajaan


Yhteydenottolomakkeella varattavat opetustunnit ovat ryhmäopetus, SAM PuttLab-, simulaattori- sekä lähipeliopetustunnit.

​​​​​​​Muut varaukset ja ilmoittautumiset voit tehdä tällä sivulla.

Yksityistunnit ​​​​Valmennus- ja tehoryhmät sekä klinikat​​​​​​​​​​​​​​Yhteydenottolomaketta voit tietenkin käyttää myös muihin kuin varauksiin liittyviin yhteydenottoihin.​​​​​​​