Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.


​​​​​​​Yksityisopetuksen ajanvarauskalenteri

Klikkaa vihreällä merkittyä sinulle soveltuvaa vapaata aikaa kalenterista alla. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto ellei 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista paikat 221-224 ovat TrackMan-paikkoja, muut opetusmatolla varustettuja lyöntipaikkoja.Sarjakortit

Alla myynnissä olevat sarjakortit, joilla voit hankkia alennettuun hintaan 10-opetustunnin paketin.


Tehoryhmät

Alla tarjolla olevat tehoryhmät. Voit ilmoittautua niihin klikkaamalla tehoryhmän kuvauksessa olevaa vihreätaustausta tehokurssin painiketta. Tehoryhmän koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.

Klinikat

Yksittäiset harjoitusklinikat, joista voit osallistua yhteen tai useampaan. Kullakin klinikalla on oma teemansa. Näet klinikan teeman ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta.

Casper Simbergin yhteystiedot


Voit olla valmentajaan yhteydessä oheisilla yhteystiedoilla tai lomakkeella.

Yhteydenottolomakkeella varattavat opetustunnit ovat ryhmäopetus, SAM PuttLab-, simulaattori- sekä lähipeliopetustunnit. Muut varaukset voit tehdä tällä sivulla.

YKSITYISTUNNIT VALMENNUS- JA TEHORYHMÄT, KLINIKAT

​​​​​​​

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Hän voitti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Finnish Tour kokonaisrankingin 2021. Kilpailemisen ohella, Casper omaa liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK).

Casper opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan. ​​​​​​​​​​​​​​

Casperin tunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset, taustasta riippumatta. Casper on käytettävissä myös yritystapahtumissa.

csimberg@gmail.com
www.caspersimberg.com​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Casper betjänar också på svenska! Casper also teaches in English

Yhteydenotto valmentajaan