Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.


​​​​​​​Yksitysopetuksen ajanvarauskalenteri

Klikkaa vihreällä merkittyä sinulle soveltuvaa vapaata aikaa kalenterista alla. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto jos suurempi kuin 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista paikat 221-224 ovat TrackMan-paikkoja, muut opetusmatolla varustettuja lyöntipaikkoja.​​​​​​​Sarjakortit

Alla myynnissä olevat sarjakortit, joilla voit hankkia alennettuun hintaan joko 5- tai 10-opetustunnin paketin.Rasmuksen järjestämät tehoryhmät ja klinikat

Yksityisopetuksen lisäksi Rasmus tarjoaa Season Golf Areenalla tehoryhmäkursseja sekä yksittäisiä klinikoita.Rasmuksen yhteystiedot

Voit olla valmentajaan yhteydessä oheisilla yhteystiedoilla tai lomakkeella.

Yhteydenottolomakkeella varattavat opetustunnit ovat ryhmäopetus, SAM PuttLab-, simulaattori- sekä lähipeliopetustunnit. Muut varaukset voit tehdä tällä sivulla.

YKSITYISTUNNIT VALMENNUS- JA TEHORYHMÄT, KLINIKAT

​​​​​​​

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020.

Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, jossa hän edusti University of South Alabamaa vuosina 2016-2020.

Yliopistossa Rasmus oli yksi joukkueensa parhaiten menestyneitä pelaajia. Hänet valittiin useaita kertoja konferenssinsa viikon pelaajaksi sekä palkittiin kaksi kertaa All-America -kunnialla lukuvuoden päätteeksi.

Rasmus opettaa kaiken tasoisia pelaajia pelin kaikilla osa-alueilla svingitekniikasta pelistrategiaan. Hänen tavoitteemaan on saada asiakas ymmärtämään, mitä swingissä, chipissä ja putissa pitää tapahtua parhaan lopputuleman saavuttamiseksi.

Rasmus on käytettävissä myös yritystapahtumiin.


Opetuskieli
Teaching language

Yhteydenottolomake

Rasmuksen yksityistunnit voit varata suoraan kalenterista, kurssit ja klinikat ilmoittautumalla niihin. Muut opetusmuodot varataan lähettämällä Rasmukselle yhteydenottopyyntö.