SAM PuttLab -analysaattorilla tarkempaa puttausta

Tutustu Season Golf Areenan SAM PuttLab -analysaattoriin ja lähipelialueisiin.
​​​​​​​SAM Puttlab -analysaattori on käytettävissä opetuksen yhteydessä.

SAM PuttLab -analysaattoripohjainen valmennus

SAM PuttLab -valmennus tapahtuu yläkerran viheriöllä. SAM PuttLab -analysaattori selvittää erittäin tarkasti puttitekniikkasi osa-alueet, kuten tähtäysasentosi, mailasi liikeradan, osumakohdan ja nousukulman sekä pallon kiihtyvyyden. Näiden tietojen pohjalta valmentajasi näkee, mitä osa-alueita puttaustekniikastasi tulisi korjata optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.

Alla artikkelit Season Golfin SAM PuttLab -analysaattoriin tukeutuvasta valmennuksesta ja valmentajista sekä lähipelipalveluista.​​​​​​​Valmennus-, tehoryhmät ja klinikat

Alla ne valmennukset, joihin kuuluu osana SAM PuttLab -analysaattorin käyttö.

Janne Martikaisen aikuisten alkukesän kilparyhmät
​​​​​​​7.5.2024 - 28.6.2024

Aikuisille kerran viikossa
​​​​​​​
Tiistaisin klo 19-20 (8 kertaa)
Perjantaisin klo 17-18 (7 kertaa)

​​​​​​​Hcp alle 18

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!
SAM PuttLab -valmentajamme

Alla ne valmentajamme, joilta voit varata SAM PuttLab -opetustunnin.


Janne Martikainen
​​​​​​​PGA Pro

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

Niklas Dahlgren
PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on pitkä kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa. Dallu on erikoistunut kilpavalmentamiseen ja opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.

Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.

Opetushinnasto

Yksityisopetuksen, siihen liittyvän opetuspaikan ja -pallojen hinnasto

Lue lisääLähipeliharjoittelu

Voi myös omaehtoisesti harjoitella lähipeliä. Tutustu niihin alla ja hanki itsellesi sopiva määrä käyttöoikeutta.


Lähipelialueet

Laajat kahdessa kerroksessa olevat lähipelialueemme chippaukseen ja puttaukseen SAM PuttLab -puttianalysaattorin tukemana

Lue lisää

Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus lähipelin putti- ja/tai chippialueelle verkkokaupastamme

Lue lisää


​​​​​​​

Lähipelialueet

Season Golf tarjoaa harjoitteluun sekä perinteisellä katteella varustetun että tour-tasoisen viheriön, jolla pääset tuntumaan kilpagolfin mukaisesta viheriöstä. Kolmas lähipelialue on tarkoitettu chipin harjoitteluun.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi lähipelialueen kuvagallerian