UUDET KESÄHINNAT NYT TARJOLLA!
​​​​​​​​​​​​​​Seasonin kesähintoja päivitetty — edullisimmat treenit kesäpaketeilla


​​​​​​​Tule hiomaan swingi kuntoon Season Golfin ulkorangelle! Siellä voit haastaa omat wedge-taitosi ensimmäisellä kohdegriinillä, jolta löytyy niin helppoja kuin erittäin haastaviakin lipunpaikkoja. Ensimmäinen griini on myös loistopaikka harjoitella sekä rullaavia että spinnaavia pitchi-lyöntejä.

Tämän lisäksi ulkorangella on 7 TrackMan-lyöntipaikkaa, joilla voit hioa swingin huippukuntoon tai kisailla kavereiden kanssa eri Tour-kentillä. Ja hyvän treenin päätteeksi kannattaa tietysti palkita itsensä Seasonin terassilla!

​​​​​​​Kesän hinnoittelu


Pallot

Pallokori (30 palloa) 3,5 €

Iso pallokori (60 palloa) 5 €

TrackMan

TrackMan-ulkolyöntipaikka 10 €/tunti

TrackMan-ulkolyöntipaikka 10 kerran kortti 80€

Simulaattori 20 €/tunti

Lähipeli ja kuntosali

Lähipelikulkuoikeus (1 h) 3 €

Lähipeli 10 kerran kortti 25 €

Kuntosali 3 kk kortti 65 €

​​​​​​​
Kevään ja kesän opetus Season Golfissa


Kesän golfvalmennustarjonnasta löytyy ryhmiä kaiken tasoisille ja ikäisille golfareille. Alkukesän kestävät aikuisten alkeisryhmät, harrasteryhmät, kilparyhmät, senioriryhmät ja junioriryhmät lähtevät käyntiin jo toukokuun alussa. Myös Green Card -kursseja pidetään viikoittain maanantaisin ja lauantaisin läpi kesän.

Kesällä ryhmiä pitävät PGA Prot Jouni Simanainen, Janne Martikainen, Tikki Ervasti sekä Season Golfin uusi valmentaja Eero Pohjola. Ryhmien lisäksi opetusta saa valmentajiltamme yksityistunteina.

Tutustu kurssivaihtoehtoihin lähemmin alta painamalla kurssiotsikkoa.
Ulkorangen palvelut


Laadukkaat kohdeviheriöt

Ulkorangella on neljä kohdeviheriötä. Ensimmäisen griinin keskelle on 50 metriä, toisen 120 metriä, kolmannen 150 metriä ja taaimman 200 metriä. Ensimmäinen kohdegriini on huippulaatua. Se vastaa oikean griinin tuntumaa, joten siihen voi lyödä matalia, korkeita ja rullaavia lyöntejä sekä tiukkoja spinnejä, jotka luonnistuvat laadukkailla rangepalloillamme. Wedget kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan!


Lyöntipaikkoja kahdessa kerroksessa

Ulkorangella on 27 katettua ulkolyöntipaikkaa, eli sadesäälläkin on mukavaa treenata. Alakerrassa on 13 katettua lyöntipaikkaa ja 15 kattamatonta aurinkolyöntipaikkaa. Kaikki alakerran paikat toimivat walk-in -periaatteella, eli pallokorin ostettuaan paikoille voi mennä vapaasti, eikä niistä veloiteta erikseen.

Yläkerran 14 katettua lyöntipaikkaa ovat varattavissa maksua vastaan, mikä mahdollistaa paalupaikan varaamisen itselleen sopivaan aikaan. Puolet yläkerran paikoista on varustettu TrackMan-lyöntitutkilla. Kaikki ulkolyöntipaikat ovat anniskelualuetta, eli golfista saa halutessaan nauttia myös rennommassa meiningissä.


TrackMan-ulkolyöntipaikat

Ulkorangen yläkerrassa on 7 TrackMan-lyöntipaikkaa. TrackMan on maailman arvostetuin lyöntitutka, jota käyttävät harjoittelussaan lähes kaikki huippugolfarit ja -opettajat. TrackManilla voi myös pelata virtuaaligolfkierroksia ja erilaisia pelejä. TrackManin avulla harjoittelusta tulee tarkempaa ja hauskempaa. TrackManin voi myös varata opetuksen yhteyteen, jolloin valmentaja avustaa sen käytössä ja hyödyntää sen antamaa tietoa tukemaan opetusta. Premium-paikkaa lukuun ottamatta TrackMan-ulkolyöntipaikoille mahtuu samanaikaisesti harjoittelemaan kaksi henkilöä.

Premium TrackMan -ulkolyöntipaikka on ulkorangemme helmi. Tällä paikalla on suuri näyttö ja enemmän tilaa, mikä mahdollistaa neljän hengen seurueen pelaamisen. Premium-paikalta pääsee myös kätevimmin terassin ulkomyyntipisteelle täyttämään virvokkeet. Premium-paikalle kannattaa ehdottomasti tuoda kaverit viettämään viihtyisää golfpäivää.

TrackMan-ulkolyöntipaikat ovat rangen paraatipaikalla sen keskellä ja lähellä terassin ulkomyyntipistettä. Paikoilla on yhtenäiset lyöntimatot ja omat näytöt. Tule rangen yläkertaan vähintään vilkaisemaan ulkoharjoittelukeidastamme!


Viihtyisä terassi ja ulkomyyntipiste

Lyhyin tie terassille ja sen ulkomyyntipisteelle kulkee hallin pääovesta sisään, suoraan läpi hallin toiseen päätyyn ja ulos terassille johtavasta ovesta. Terassi sijaitsee siis hallin parkkipaikan vastakkaisella puolella. Terassille ovat lämpimästi tervetulleita sekä golfarit että kaikki alueella ulkoilevat. Tyyli on vapaa.

Ulkomyyntipisteeltä voi ostaa sekä alkoholittomia että alkoholillisia virvoitusjuomia ja pientä syötävää. Tämän lisäksi tarjolla on palloja ja palveluita. Terassin ulkomyyntipiste on auki arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 11-21.