Green card -kurssit viikoittain!

Kursseilla käydään läpi kaikki pelin osa-alueet sekä opetellaan golfin yleinen etiketti ja säännöt. Peliosuudet suoritetaan Tikin ja Jannen kursseilla Season Golfin simulaattoreissa ja Jounin kursseilla Sarfvikissa. Kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille pelaajille ja ne antavat hyvät eväät golfin aloittamiseen.


Valitse sinulle sopiva kurssi:

Easy, Standard tai Premium

Season Golfin green card -kurssit alkavat jo helmikuussa. Ensimmäinen kurssi pidetään hiihtolomaviikolla, ja kursseja pidetään viikoittain läpi kevään ja kesän. Green card -kursseja ohjaavat PGA-valmentajamme Tikki Ervasti, Janne Martikainen ja Jouni Simanainen.

Kursseilla käydään läpi kaikki pelin osa-alueet sekä opetellaan golfin yleinen etiketti ja säännöt. Peliosuudet suoritetaan Tikin ja Jannen kursseilla Season Golfin simulaattoreissa ja Jounin kursseilla Sarfvikissa. Kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille pelaajille ja ne antavat hyvät eväät golfin aloittamiseen.


EASY - 99 €/hlö - 3 h

Tikki Ervastin kurssit maanantaisin klo 15.-18.00 (3 h)

PGA Pro Tikki Ervastin green card -kurssit pidetään viikoittain maanantaisin klo 15-18.00 alkaen 19.2. Kurssin hinta on 99 €/hlö sisältäen harjoittelupaikat, pallot, opetuksen, lainamailat ja green cardin. Kurssille mahtuu mukaan 5 pelaajaa. Kurssin suorittaineille tiedossa myös hienoja palkintoja!

Tutustu lähemmin Tikin green card -kursseihin täältä


STANDARD - 99 €/hlö - 4 h

Janne Martikaisen kurssit lauantaisin klo 13.00-17.00 (4 h)

PGA Pro Janne Martikaisen green card -kurssit pidetään viikoittain lauantaisin klo 13.00-17.00 alkaen 27.4. Kurssin hinta on 99 €/hlö sisältäen harjoittelupaikat, pallot, opetuksen, lainamailat ja green cardin. Kurssille mahtuu mukaan 8 pelaajaa. Kurssin suorittaineille tiedossa myös hienoja palkintoja!

Tutustu lähemmin Jannen green card -kursseihin täältä


PREMIUM - 169 €/hlö - 5 h

Jouni Simanaisen kurssi ja Sarfvik experience day lauantaisin 4.5. ja 11.5. klo 10-16.00 (5 h)

PGA Pro Jouni Simanaisen green card -kurssit pidetään kahtena toukokuun lauantaina 4.5. ja 11.5. klo 10-16.00. Kurssin hinta on 169 €/hlö sisältäen harjoittelupaikat, pallot, opetuksen, lainamailat, lounaan ja peliosuuden Sarfvikissa sekä green cardin. Kurssille mahtuu mukaan 8 pelaajaa. Kurssin suorittaineille tiedossa myös hienoja palkintoja!

Tutustu lähemmin Jounin green card -kursseihin täältä


Lisätietoa Green card -kursseista

Kurssivaihtoehdot on jaettu kolmeen kategoriaan: Easy, Standard ja Premium.

Easy-kursseilla käydään tehokkaasti läpi golfin eri osa-alueiden perusteet ja kurssille mahtuu mukaan vain 5 pelaajaa.

Standard-kursseille mahtuu mukaan 8 pelaajaa, ja kurssin aikana käydään valmentajan kanssa perusteellisemmin läpi myös golfin etikettiä ja keskeisimpiä sääntöjä.

Premium-kurssi antaa kattavimman ensiaskeleen golfin parissa, kun kurssilla pääsee pelaamaan peliosuuden huippuhienolle Sarfvikin kentälle.

​​​​​​​

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Espoo Golfin kanssa. Green card suoritetaan Season Golfissa ja kortin myöntää Espoon Golfseura. Espoo Golfiin kuuluvat Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran golfkentät ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita molemmille hienoille kentille.

Kurssin suorittaneille on tiedossa huippupalkintoja ja -tarjouksia aloittelijaystävälliseen Gumböle Golfiin, joka sijaitsee aivan Espoon keskuksen lähellä.

Tutustu Espoo Golfiin täältä






Onko sinulla jo green card? Tutustu kesän alkeisryhmiin täältä
​​​​​​​

​​​​​​​