Suljemme pe 25.10. poikkeuksellisesti jo klo 15.00!

Seasonin uusi valmentaja
​​​​​​​PGA Pro Ari Koutuaniemi


PGA Pro Ari Koutuaniemi


Season Golfin uusi valmentaja PGA Pro Ari Koutuaniemi aloittaa valmennuksen lokakuun alussa!

Arin koko talven aikuisten alkeis-, harraste- ja kilparyhmät lähtevät käyntiin marraskuun puolessa välissä ja lopputalven ryhmät tammikuussa.

Tutustu lisää Ariin ja Arin talven valmennusryhmiin TÄÄLTÄ.


Ari Koutuaniemi, PGA Pro

Ari Koutuaniemellä on opetus- ja valmennuskokemusta yli 20 vuotta. Aloitettuaan golfopettajauransa Gumbölessä hän on vuodesta 2013 lähtien toiminut prona ja juniorikoordinaattorina Helsingin Golfklubilla. Lisäksi hän toimii Suomen Golfliiton ykkös- ja kakkostasojen aluekouluttajana. Hän on myös ollut mukana golfvälineiden myynnissä ja mailafittauksessa yli 10 vuoden ajan, minkä ansiosta hänellä on vahva välineosaaminen.

Golfliiton PGA-ammattivalmentajatutkinnon lisäksi Ari on vuosittain hankkinut oppia mm. kansainvälisten huippuvalmentajien seminaareista ja koulutuksista.

Golfin ohella Ari on kouluttautunut NLP-masteriksi. NLP on menetelmä ajatella ja kommunikoida mahdollisimman tuloksia tuottavalla tavalla eri henkilöiden kanssa. Ari kokee, että koulutuksesta on hänelle huomattavaa apua valmennustyössä.

Ari on helposti lähestyttävä ja ottaa aina huomioon asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Tekniikan opettaminen yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi on Arin vahvuus ja hän hyödyntää opetustyössään myös analyysiteknologiaa. Ari toivottaa kaiken tasoiset ja ikäiset pelaajat tervetulleiksi valmennukseensa.

045 1542716
arikoutuaniemi@gmail.com

​​​​​​​