Casperin ja Rasmuksen intensiivikurssit

Intensiivikurssit kerran viikossa
Tiistaisin klo 19 - 20:30 UUSI 24.1. alkaen!
Keskiviikkoisin klo 18 - 19:30
Yhteensä kolme kertaa / kurssi
Kurssit sopivat parhaiten jo jonkin aikaa golfia harrastaneille

Keskiviikon kurssi täynnä. Tiistain kurssille on tilaa.

Kurssin tiedot

KURSSIPAIKKA

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

KURSSIAIKA

Kaksi kurssia

3 kertaa 1,5h

Tiistaisin 24.1. / 31.1. / 7.2. klo 19:00 - 20:30.

Keskiviikkoisin 25.1. / 1.2. / 8.2. klo 18:00 - 19:30. TÄYNNÄ

KURSSIN SISÄLTÖ

​​​​​​​

Season Golf Akatemian PGA ammattilaispelaajien Casper Simbergin ja Rasmus Karlssonin koutsaama TrackMan intensiivikurssi.

Kurssilla käydään läpi monipuolisesti lyönnin eri osa-alueita swingipainotuksella, mutta kuitenkaan lähipeliä unohtamatta.

Lyöntitekniikan harjoittelussa hyödynnetään TrackMan-laitteistoa ja sen antamaa dataa. Kurssin aikana osallistujat oppivat TrackManin käyttöä ja hyödyntämistä omatoimisessa harjoittelussa.

Treenikertojen sisältö muodostuu osallistujien toiveiden pohjalta ja treeneissä panostetaan yksilölliseen valmennukseen ryhmäharjoitteiden sijaan.

Treenit pidetään Season Golf Akatemian harjoitusalueella ja molemmat koutsit ovat mukana vetämässä treenejä!

VAATIMUKSET

Kurssi sopii jo jonkin aikaa golfia harrastaneille pelaajille. Yhdelle kurssille otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

KURSSIN HINTA

Kurssihinta 215€ / osallistuja.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut ja opetuksen.

Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ilmoittautumalla haluamallesi kurssille alla olevan ilmoittautumispainikkeen kautta. Ilmoittautumiseen vaaditut henkilötiedot täytetään maksuvaiheessa.

Kurssimaksu lähetetään laskulla sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

24.01.2023 19:00 - 07.02.2023 20:30

Kurssilla käydään läpi monipuolisesti lyönnin eri osa-alueita swingipainotuksella, mutta kuitenkaan lähipeliä unohtamatta.

Lyöntitekniikan harjoittelussa hyödynnetään TrackMan-laitteistoa ja sen antamaa dataa. Kurssin aikana osallistujat oppivat TrackManin käyttöä ja hyödyntämistä omatoimisessa harjoittelussa.

3 kertaa 1,5h. Tiistaisin 24.1. / 31.1. / 7.2. klo 19:00 - 20:30.

Kurssihinta 215€ / osallistuja, joka laskutetaan ennen kurssin alkua. Kurssille otetaan vähintään 3 ja korkeintaan 4 osallistujaa.

KurssitCassuRasmus

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Season Golf Areena
Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo

Valmentajana toimivat PGA ammattilaispelaajat Casper Simberg ja Rasmus Karlsson

Casper Simberg

Casper "Cassu" Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Hän voitti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Finnish Tour kokonaisrankingin 2021. Kilpailemisen ohella, Casper omaa liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK). Casper opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.


Yhteystiedot

csimberg@gmail.com

Rasmus Karlsson

Rasmus Karlsson on kilpaileva ammattilainen. Rasmus edusti Suomea kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkue mestaruus kilpailuissa, sekä muissa edustustehtävissä. Miesten amatöörien maajoukkueeseen hän kuului vuodesta 2016 eteenpäin. Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, jossa hän edusti University of South Alabamaa 2016-2020.


Yhteystiedot​​​

rasmuskarlssongolf@gmail.com