Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti koko kauden kestäviä sekä lyhyempikestoisia kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille. Tutustu niihin tästä.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmäkoulutuksemme kattavat sekä syys- että kevätkauden. Ryhmävalikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri tasoisille ja tavoitteiltaan erilaisille golfin harrastajille.


Tehoryhmät

Koko kauden koulutuksen lisäksi tarjoamme myös lyhyempiä kursseja eri ikäluokille ja tasoille.


Klinikat

Kilnikat ovat yhden opetuskerran tapahtumia, joissa käydään läpi ja harjoitellaan tietyn lyönnin tekniikkaa.


Valmentajamme

Jos et löydä kurssitarjonnasta sinulle sopivaa, voit myös varata itsellesi yksityistunnin klikkaamalla valmentajan kuvaa, jolloin pääset hänen yksityiseen kalenteriinsa.

​​​​​​​


Jouni Simanainen
PGA Pro

Jouni on rautainen ja erittäin pidetty ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on toiminut golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa.

Timo Ervasti
​​​​​​​PGA Pro

Golfvalmennusoppinsa Tikki on saanut Bobby Mitchelliltä, joka oli 1970- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimpia golfopettajia. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 2002 lähtien.

Janne Martikainen
​​​​​​​PGA Pro

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

Casper Simberg
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen, joka opettaa kokonaisvaltaisesti mm. lyöntitekniikkaa, lähipeliä ja pelistrategiaa. Opettajana Casper painottaa perusasioiden vahvaa hallintaa ja pyrkii opetustilanteissa mahdollisimman selkeään kommunikointiin, osa-alue kerrallaan.

Rasmus Karlsson
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaillut ammattilaisena vuodesta 2021 lähtien. Amatöörinä hän kuului miesten maajoukkueeseen vuosina 2016-2020 edustaen Suomea mm. kaksi kertaa amatöörien Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa.